Adidas EQT Goedkoop

On y refait le monde et on échange, sur n'importe quel sujet!

Adidas EQT Goedkoop

Messagepar Street294 » 05 Mars 2022 01:04

Adidas EQT Goedkoop
Image

De klassieke Adidas EQT Dames keert triomfantelijk terug in 2014 en loopt door tot in 2022 met sterkere releases. De volgende is deze op OG geïnspireerde editie van de EQT Guidance 93, met de kenmerkende groene tint van de EQT-reeks met wit, grijs en zwart. Deze Adidas EQT Heren Guidance is gemaakt van microsuede en mesh, net als de originelen, en kan worden aangezien voor een paar dat rechtstreeks uit 1993 komt, maar is nu in gloednieuwe vorm verkrijgbaar bij geselecteerde adidas-retailers.

adidas-apparatuur was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren negentig en de Adidas EQT Sale is gevierd in een aantal retro- en samenwerkingsreleases. De voorlopers van de EQT waren tot nu toe bijna vergeten, nu de adidas Equipment Support een comeback maakt. Het 'Now and Then Pack' staat gepland voor een release in december 2010, precies 20 jaar nadat de OG wit/groen/grijs/zwarte verbindingen terugkwamen in '91, met een drietal nieuwe color-ups om de mix op te fleuren.

De EQT Racing '93 is al het meest gestroomlijnde en slankste model van de Adidas EQT Goedkoop retro-hardlooplijn en heeft zojuist zijn meest onopvallende look ooit in het zwart gekregen. De triple black colorway heeft precies dat: zwart van boven naar beneden zonder een andere kleur ertussen. Het vintage racemodel dat is veranderd in een moderne casual optie, arriveert nu bij geselecteerde adidas Originals-retailers over de hele wereld.
Street294
 
Messages: 10
Inscrit le: 05 Mars 2022 00:22

Retour vers Radio Bistro

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : manual22, otupidiri and 33 invités

cron